Diensten

Inrichten entreeruimte

In slechts 4 weken transformeert Receptio! uw kantoor in een luxe omgeving waar zittende huurders tevreden zijn en nieuwe huurders zich graag willen vestigen. Het restylen van de entree van uw gebouw gebeurt met meubilair in de stijl Urban Chique, Cool Industrial of Pure Scandinavian. Uiteraard is een custom made ontwerp en styling ook mogelijk.

Bekijk stijlen

Wanddecoratie

Met een wanddecoratie naar keuze ontstaat er een compleet nieuwe sfeer in een gebouw. Receptio! werkt samen met Esbi om iedere gewenste achtergrond te creëren en aan te brengen.

Lees meer

Gebouw website

Receptio! kan voor uw kantoorgebouw een website ontwikkelen in een op maat gemaakte huisstijl, waarin uw gebouw zich presenteert aan potentiële huurders en waar uw huurders extra services en diensten (zoals een stomerij, kapper, kleermaker, lunch, taxi, etc.) kunnen afnemen via The Office Service.

Lees meer

Professionele foto's

Potentiële huurders maken in de regel hun eerste selectie op basis van de foto’s van uw gebouw op internet. Receptio! kan professionele foto’s verzorgen voor de website die wij voor uw gebouw maken. Deze foto’s kunt u uiteraard ook gebruiken voor uw eigen middelen.

Lees meer

Artist impressies

Iedere huurder is op zoek naar een zo efficiënt mogelijke kantoorruimte. Het verstrekken van diverse indelingsvarianten kan daarbij erg goed helpen. Receptio! verzorgt in samenwerking met Wierda Design het ontwerp van diverse indelingsmogelijkheden voor uw kantoorgebouw.

Lees meer

Koffiemachine

Gio Coffee staat voor goede koffie, kwaliteitsproducten en respect voor de natuur en mensen die de bonen verbouwen en plukken. Alle koffiemelanges zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze koffieplantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Lees meer

Brand creation

Door uw gebouw aan te bieden als een merk, geeft u uw bezoekers de juiste sfeer mee. Met onze opvallende huisstijl presenteert uw gebouw zich aan de buitenwereld en onderscheidt u zich van uw concurrentie.

Lees meer

Foodbar

Voor uw gebouw kan Vascobelo in samenwerking met Receptio! een V-Punt aanbieden in de entree met of zonder een barista en ingericht volgens een eigen stijl.

Lees meer

Wat kunnen wij voor uw gebouw betekenen?

Bereken direct de kosten voor uw gebouw op basis van uw persoonlijke wensen of neem rechtstreeks contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.