Elegant, stijlvol en klassiek met een stads karakter

Urban Chique

Urban verwijst naar het stadse leven, naar de looks van de straat waar moderne en oude gebouwen met afwisselende architectuur staan. Urban betekent een rauw randje, gedurfdheid met een persoonlijk karakter. Gecombineerd met chique zorgt dit voor een elegante en stijlvolle uitstraling waarbij is gekozen voor natuurlijke kleuren en kwalitatieve en pure matertialen zoals wit marmer.

Bekijk meubilair
Open, robuust, stoer, ruimtelijk en functioneel

Cool Industrial

Industriële interieurs zijn ontstaan door de industriële pakhuizen en fabrieken na de tweede industriële revolutie. Grote, open ruimtes met hoge plafonds en onafgewerkte materialen. Industrieel zorgt voor een open gevoel en geeft vooral een praktisch, eenvoudig en stoer karakter aan het gebouw. Een industrieel interieur heeft sobere kleuren en ruwe materialen zoals leer, beton, hout en staal.

Bekijk meubilair
Eenvoudig, rustig, natuurlijk en strak

Pure Scandinavian

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door eenvoud, strakke lijnen en een natuurlijke look. De basiskleur is wit, aangevuld met grijstinten. Wit reflecteert, waardoor ruimtes vaak groter lijken. Het zorgt voor een frisse, rustgevende en zakelijke omgeving. Om het niet te kil over te laten komen, worden warme materialen zoals wol en vachten gebruikt, net als hout en grafische prints.

Bekijk meubilair

Wat kunnen wij voor uw gebouw betekenen?

Bereken direct de kosten voor uw gebouw op basis van uw persoonlijke wensen of neem rechtstreeks contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.