Offerte aanvragen

Vul uw gegevens hieronder in en kies bij oppervlakte voor de totale oppervlakte van uw gebouw. Op die manier ziet u de juiste prijs per m² verschijnen. Bij de volgende stappen selecteert u de meubels en de overige diensten. 

Selecteer de meubels door ze te slepen naar het moodboard. Kies voor standaard opstelling om de meubels te selecteren die staan afgebeeld bovenaan een stijl. Bij het overzicht tabblad kunt u het aantal bepalen. 

Bepaal welke diensten u nog meer wenst af te nemen door ze te selecteren. 

Controleer uw gegevens en verstuur de aanvraag. 

Totaalprijs per m² € 0
Prijzen zijn per m² per jaar excl. BTW
Totaalprijs per m² € 0
Prijzen zijn per m² per jaar excl. BTW

Extra diensten

  Dienst en omschrijving
Wanddecoratie

Fotobehang

Fotobehang is een populaire vorm van wanddecoratie. Bij het selecteren van deze dienst zal een aanvullend gesprek plaatsvinden om het aantal meters voor het behang te bepalen.

Wandsticker

Wandstickers zijn gemaakt van vinyl, een sterk materiaal dat bijna op iedere ondergrond te plakken is. Bij het selecteren van deze dienst zal een aanvullend gesprek plaatsvinden om het formaat van de sticker te bepalen.

Textielframe

Een textielframe is een aluminium, strak vormgegeven frame, waarin een licht rekbaar doek wordt opgespannen. Bij het selecteren van deze dienst zal een aanvullend gesprek plaatsvinden om het formaat van het frame te bepalen.

Gebouw website

Gebouw website

Uw gebouw presenteert zich online aan potentiële huurders, bezoekers van uw zittende huurders en andere geïnteresseerden.

The Office Service

The Office Service maakt het werk- en privéleven van hardwerkende professionals gemakkelijker door het aanbieden van verschillende services op kantoor.

Professionele foto's

Kleine fotoreportage

Met een professionele fotoreportage wordt uw gebouw op de beste manier getoond.

Uitgebreide fotoreportage

Breng uw gebouw volledig in beeld met een uitgebreide reportage.

Artist impressies

Impressie in schetsstijl

De impressies worden in schetsstijl ontworpen voor zowel bestaande objecten als voor objecten die nog worden gerealiseerd.

Fotorealistische impressie

De exterieur- en interieurvisualisaties worden als een fotorealistische impressie ontworpen voor bestaande vastgoedprojecten en voor projecten die nog worden gerealiseerd.

Koffiemachine

Lucca koffiemachine

De Lucca koffiebonenmachine is eenvoudig te bedienen en zet geruisloos de lekkerste koffievariaties. Het is een professionele machine voor bedrijven en instellingen met veel koffieliefhebbers. Deze koffiemachine wordt voor 3 jaar verhuurd.

Verona koffiemachine

De compacte Verona koffiemachine is ideaal voor gebouwen met beperkte ruimte. Door het slimme formaat past de machine perfect in een kleine keuken, pantry, wachtruimte of gang. De Verona is ook ideaal voor plaatsen waar geen waterleiding aanwezig is. Deze koffiemachine wordt voor 3 jaar verhuurd.

Brand creation

Brand creation

Indien gewenst ontwikkelen en verzorgen wij de visuele identiteit van uw gebouw. Dit omvat de schrijfwijze van de naam van het gebouw, het gebruik van een logo of beeldmerk, het gebruik van vaste kleuren, van hetzelfde lettertype en de vaste opmaak van huisstijluitingen.

Foodbar

V-Punt

Voor uw gebouw kan Vascobelo in samenwerking met Receptio! een V-Punt aanbieden in de entree met of zonder een barista en ingericht volgens een eigen stijl. Bij het selecteren van deze dienst zal een aanvullend gesprek plaatsvinden om de mogelijkheden voor uw gebouw te bespreken.

Totaalprijs per m² € 0Prijzen zijn per m² per jaar excl. BTW

Overzicht

Gebouwgegevens

Postcode
Huisnummer
Kantoorgrootte

Uw keuze

  Extra diensten

   Totaalprijs per m² € 0
   Prijzen zijn per m² per jaar excl. BTW

   Uw gegevens

   Toch liever contact met ons?

   Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek of voor eventuele vragen.